Napi horoszkóp 2019. április 16. – Mérlegelni az esélyeket

Horoszkóp minden napra

2019.04.16. 03:43

Mérleg – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy valaki túlságosan is közel igyekszik kerülni hozzád, akkor általában ösztönösen bezársz és csak egy bizonyos pontig engeded az illetőt. De biztos, hogy ez most is célravezető? Van valaki, aki talán megérdemli, hogy a bizalmadba fogadd. Adj számára egy esélyt! >>> Már itt a friss heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma valaki olyan hírekkel, pletykákkal traktál, amit még hallgatnod is kellemetlen. Ne feledd, hogy az ilyen ember pontosan ugyanígy viselkedhet a hátad mögött is, csak éppen talán a te károdra. Ne engedd közel magadhoz és kerüld el, amennyire csak lehet. És főleg: ne hidd el neki, amit mond! >>> Már itt a friss heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Néha előfordul, hogy nem várt helyen és nem várt személlyel kapcsolatban izzik fel a szenvedély bennünk. Talán ma te pontosan így jársz, amikor találkozol egy régi ismerőssel. Talán sem az idő, sem a helyzet nem megfelelő, hogy ebből a pillanatból valami több is legyen, de mégis az érzés valószínűleg még sokáig kísérteni fog a gondolataidban. >>> Már itt a friss heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.