Heti horoszkóp 2019. április 15. – április 21. – Amikor azt kérdezik, vajon hogy csinálod

Horoszkóp minden hétre

2019.04.13. 17:40

A Bika lázadó énje érvényesül ezen a héten, a Szűz egy izgalmas és új dolgot tapasztal most meg. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele számodra remek időszak lesz a kapcsolatteremtésre és a meglévő kapcsolataid gondozására is. Most könnyedén szerezhetsz új barátokat, vagy üzletfeleket is és remek alkalmat találhatsz, a randevúzásra is. Ezekben a napokban könnyedén tudsz embereket meggyőzni valamiről és ha valahol kedvezményt, vagy jobb feltételeket szeretnél elérni, jelenthet ez fizetésemelést is, akkor most van itt az idő, hogy lépj.

A hét második fele egy izgalmas találkozást hoz számodra és egy újdonságot az életedben. Most egy kicsit lesz alkalmad kimozdulni a megszokott rutinból és elengedni magadat. Ezekben a napokban döntéseidben fokozottan támaszkodhatsz a megérzéseidre, legyen az a munkával, vagy akár a magánélettel kapcsolatos. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében egy esemény, vagy hír miatt felértékelődik benned a szeretet és a valakihez való tartozás érzése. Mindez szinte hullámszerűen indítja el benned a romantika iránti igényt és a gondolataidban szinte állandóan jelen lesz a vágy, hogy minél több időt tölts el azzal, aki most a legközelebb áll hozzád.

A hét második felében előjöhet lázadó éned és késztetést érzel arra, hogy valami szokatlant tegyél, olyasmit, ami kizökkent a megszokott rutinból. Légy aktív, szervezz és ne várj arra, hogy amit szeretnél, magától az öledbe hull. Ezekben a napokban nagyon érdekes emberekkel hozhat össze a sors, olyanokkal is, akik nagyon eltérő kulturális és pénzügyi háttérrel rendelkeznek, mint te. >>> Itt az április havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.