Havi horoszkóp 2019. június – Önbizalom és pozitív hozzáállás

Horoszkóp minden hónapban

2019.05.29. 17:35

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap eleje számvetésre és következtetések levonására késztet majd és még az is lehet, hogy új célokat fogalmazol meg önmagad számára. Habár mindezen célok elérése valószínűleg extra energia-bedobást kíván majd részedről, a várható eredmény olyannyira csábító lehet, hogy mindezért szinte bármire hajlandó lennél. Ne feledd: Meg tudod csinálni!

A hónap közepét a béke és a harmónia és egyben az izgalom jelenléte jellemezheti számodra. Ezekben a napokban a környezeted felől extra figyelem és gyengédség irányul rád, de nem ez lesz az egyetlen pozitívum. Nagy az esélye ugyanis annak is, hogy egy kis szerencsével extra pénzhez jutsz, vagy egy remek lehetőség kapujába kerülsz, ami arra ad alkalmat, hogy újragondolj néhány eddig bebetonozottnak vélt prioritást az életedben.

A hónap végén az események hatására önmagaddal foglalkozhatsz és az idődet jellemzően a saját sorsod alakulásának menedzselésével töltheted. Ezekben a napokban talán lesz olyan a környezetedben, aki emiatt kissé önzőnek ítél, de neked ezzel nem szabad foglalkoznod. Vannak időszakok az életben, amikor csak magunkkal kell törődnünk és neked ez az időszak valószínűleg most jött el.  >>> A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik?

Rák – havi horoszkóp

A hónap első napjai csalódottságot és dühöt hozhatnak számodra, mivel valamibe, amiben már szinte elkönyvelted a nyereséget, nem sikerült kielégítően teljesülni mindennek, amit vártál. Mivel te azonban csak a maximális sikert szereted, ezzel nehezen elégedsz most meg. Bárhogyan is alakul, semmiképpen ne reagálj agresszíven a helyzetre, inkább próbáld meg önmagadban levonni a következtetéseket.

A hónap közepén viszont már egy új szituációban találod magadat és sikertelenség érzése úgy eltűnik, mintha sohasem létezett volna. Ezekben a napokban, mind a magánéletedben, mind pedig a munkádban pozitív események várhatóak, az egyetlen dolog, amivel vigyáznod kell, hogy a vágyaidat sikeresen igazítsd a lehetőségekhez. Ne kergess álmokat, maradj két lábbal a földön. Most ez a siker titka számodra.

A hónap végét egy bekövetkezett változás hatása határozza meg számodra. Ezekben a napokban egy sor újdonság történhet a környezetedben és ezek hatására talán még te is úgy érzed magadat, mintha kicseréltek volna. Ne feledd, a lehetőségeket ki is kell használni, a dogok nem történnek meg maguktól! A magánéletedet ugyanakkor egy örömteli hír aranyozhatja be és ennek hatására most szinte madarat lehetne fogatni veled.  >>> A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.