Havi horoszkóp 2019. június – Önbizalom és pozitív hozzáállás

Horoszkóp minden hónapban

2019.05.29. 17:35

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában versenytársakkal, vagy ellenérdekelt felekkel kell megmérkőznöd, ami nem csak a munkádra, hanem a magánéletedre is vonatkozhat. Most a legjobb taktika számodra az lehet, ha az olyan helyzetekből, ami nem látszik tarthatónak, inkább visszavonulsz. Ne feledd, ez most csak egy csata, a háború kimenetele még koránt sem dőlt el.

A hónap közepét egy új kezdet lehetősége határozza meg, de közben ügyelned kell arra, hogy ne ítéld meg a kialakult helyzetet túlságosan optimistán sem. Ezekben a napokban kiemelkedő fontosságú lehet az életedben a megfelelő időzítés és ezt a magánéleti és a munkabeli dolgokra egyaránt vonatkozhat. Egy jó pillanatban végrehajtott lépés most óriási előnyt jelenthet számodra.

A hónap vége csalódást is hozhat számodra, különösen akkor, ha túl nagy elánnal veted bele magad valamibe és eközben a környezeted egyes tagjai nem tudják, vagy nem akarják felvenni a tempót, melyet diktálsz. Ne feledd, hogy az eredményességhez szükséges a türelem is, melyet most lesz alkalmad gyakorolni, hacsak nem akarod ezeket a napokat kemény vitákkal eltölteni. >>> A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik?

Bak – havi horoszkóp

A hónap eleje egy olyan kihívással indul, melyet csak te tudsz megoldani és semmilyen külső segítségre nem számíthatsz ezzel kapcsolatban. A helyzet inkább az lesz, hogy úgy érzed, mintha csak az utadban állnának, akadályoznának. Ha így is van, okosan válaszd meg az eszközöket a harcban és ne érezd visszalépésnek azt sem, ha valamiben netán kompromisszumot kell kötnöd. Ezekben a napokban a rendszeres testmozgás segít majd enyhíteni a feszültséget.

A hónap közepén, ha ez lehetséges, még fokoznod is kell a tempót, ami viszont már növelheti az esélyét annak, hogy feszültség, vita keletkezik körülötted, különösen akkor, ha a türelmed fogytán. Bármi is azonban az ára, most talán minden eddiginél jobban megéri hajtanod, hiszen a változás, amit elérhetsz, nagyon nagy lehet. Ezekben a napokban a megnyugvást számodra a szeretteid jelentik, akikre mindig, mindenben számíthatsz majd.

A hónap vége izgalmasan telhet, amit részben az okoz, hogy egy izgalmas hír bombaként hat mindenre és mindenkire körülötted. Váratlan helyzetek adódhatnak és a megszokott rutinok már nem lesznek alkalmasak a helyzet kezelésére. Szerencsére egy kis kreativitásért neked igazán nem kell a szomszédba menned, úgyhogy valószínűleg a változásból te könnyedén profitálni tudsz majd. Ezekben a napokban egy kellemes találkozásban is részed lehet, amely a magánéletedben hozhat némi izgalmat. >>> A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.