Havi horoszkóp 2019. június – Önbizalom és pozitív hozzáállás

Horoszkóp minden hónapban

2019.05.29. 17:35

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy célod teljesül végre, így emiatt most igazán felszabadultan töltheted az időt a szeretteiddel. Körülötted most minden a helyén van és ez remek alapot ad arra, hogy programokat szervezz és egy kicsit az átlagnál is többet foglalkozz a kikapcsolódással, ami jelenthet akár egy, a szokásosnál nagyobb kaliberű nyaralás megszervezését is.

A hónap közepén a szokásosnál többet kell költened, ami arra ösztönöz, hogy néhány prioritást újragondolj a költségvetésedben, de ez nem feltétlenül jelent majd problémát. Közben ugyanis könnyen előfordulhat, hogy a nagy átszervezés vége az, hogy kiderül, a helyzeted valójában jobb annál, mint amit előzetesen elképzeltél. Persze néhány felesleges kiadást ettől még meg kell szüntetned, vagy ésszerűsítened.

A hónap végén büszkeség tölthet el, hiszen a környezetedben valaki sikert ér el és ebben a sikerben neked is jócskán lehet részed. Ezek a napok jó alkalmat teremtenek egy kis ünneplésre és arra, hogy egy kicsit önmagaddal is többet törődj. Ki tudja, talán még olyasmit is ki fogsz most próbálni, amihez eddig soha nem volt igazán bátorságod.   >>> A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik?

Szűz – havi horoszkóp

A hónap elején kiderülhet, hogy valamiért, amiről már azt hitted, hogy karnyújtásnyira van, keményebben kell dolgoznod és a siker még egy ideig várat magára. Ilyenkor érdemes egy gyors önvizsgálattal eldönteni, vajon nem vágtál-e bele a dolgokba kissé túlzott önbizalommal. Ami viszont fontos, hogy ne legyen úrrá a csalódottság rajtad, hiszen nem buktál el, csak a célod később éred el, mint ahogyan tervezted.

A hónap közepére visszatér az önbizalmad, hiszen láthatod, hogy a dolgaid azért megfelelően haladnak és ezt csak erősíti, hogy közben a magánéleted terén is kedvezően alakulnak a dolgok. Ezekben a napokban egy kis bátorsággal és hittel belevághatsz egy a szokásosnál kockázatosabb dologba is, de túl sok mindent azért nem szabad beledobnod a kalapba. Közben elképzelhető, hogy egy kisebb provokációval is meg kell küzdened, mivel valakinek nagyon szúrja a szemét a sikered és úgy érzi, ennek a kárvallottja részben ő lehet.

A hónap végére beérnek a dolgok körülötted és felkészülhetsz egy nagyobb változásra magad körül. Nagyon izgalmas és produktív időszak jöhet el most az életedben, de egyben egyre növekvő feladatot jelenthet számodra, hogy a céljaid és a magánéleted darabkái megfelelő összhangban legyenek egymással. A feszültség, amely most egyre erősebben jelentkezik az életedben egy napon fájdalmas döntésre kényszerít majd téged. >>> A te csillagjegyed általában hogyan regenerálódik?

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.