Napi horoszkóp 2019. május 18. – Változó feszültségek

Horoszkóp minden napra

2019.05.18. 03:49

Az Oroszlánnal ma olyasmi történik, amire nem számít, a Halak nyugodtan mondjon nemet, ha akar. Napi horoszkóp.

Kos - napi horoszkóp

Ma valaki, akivel kapcsolatba szeretnél kerülni, nem lesz elérhető, vagy nem ér rá. Ne aggódj, hamarosan ő fog keresni és akkor elmondhatod neki a hírt, amit szerettél volna. A reakciója viszont talán meglepetést fog számodra okozni. Később az is ki fog derülni, mi okozta ezt. >>> 3 csillagjegy, akit nem érdemes feldühíteni.

Bika - napi horoszkóp

Ma feszültség keletkezhet közted és a partnered, vagy egy hozzád közelálló személy között, amit az okoz, hogy egy tervetek, úgy tűnik, nem megvalósítható, vagy késedelmet szenved. Nem ez lesz az a nap, amikor meg tudtok állapodni a kérdésben, úgyhogy jobban tennéd, ha elengednéd ezt a dolgot mára. Hamarosan egy új fejlemény amúgy is változást hoz majd. >>> 3 csillagjegy, akit nem érdemes feldühíteni.

Ikrek - napi horoszkóp

Ma talán egy kissé ingerültebb lehetsz a szokásosnál, amit nem csak a fáradtság okoz, hanem az is, hogy valami nem pontosan úgy alakul körülötted, ahogyan tervezted. Emiatt ma talán nem megfelelően reagálsz egy barátod kérdésére és joggal lesz bűntudatod. Nem kell aggódnod, a barátod megértő lesz, ha megtudja a körülményeket is. >>> 3 csillagjegy, akit nem érdemes feldühíteni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.