Napi horoszkóp 2019. május 18. – Változó feszültségek

Horoszkóp minden napra

2019.05.18. 03:49

Mérleg - napi horoszkóp

Ma olyan téma kerül körülötted terítékre, amelyről nem tudsz túl sokat, így beleszólni sem akarsz. Ha érdekes számodra a dolog, figyelj és fülelj, azután olvass utána mindennek. Ha pedig képbe kerültél, el tudod dönteni, hogy érdemes-e ennél többet foglalkozni az üggyel. Van, ami nem éri meg a fáradtságot, lehet, hogy ez is olyan lesz. >>> 3 csillagjegy, akit nem érdemes feldühíteni.

Skorpió - napi horoszkóp

Ma egy rossz hírt kaphatsz valamely ismerősödről, vagy barátodról, ami felzaklat és talán még az is megfordul a fejedben, hogy ilyesmi veled is megtörténhet. Ha így van, gondolkodj el, hogy milyen módon tudnád ezt elhárítani, ha pedig bekövetkezik, mit kellene tenned. Ha felkészülsz, az már fél siker és valószínűleg meg is nyugszol tőle. >>> 3 csillagjegy, akit nem érdemes feldühíteni.

Nyilas - napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy egy kis veszekedés is a napi program része lesz, talán a partnered, vagy egy közeli barátod és közted. Mindezt azonban nem a kapcsolatotok problémája, hanem külső nyomás okozza, amit nem ártana rögzítenetek is egymás között. Mindjárt könnyebb lesz a békülés is. Holnap már el is felejted ezt, hidd el. >>> 3 csillagjegy, akit nem érdemes feldühíteni.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.