Napi horoszkóp 2019. május 2. – Tudj nemet mondani, ha kell

Horoszkóp minden napra

2019.05.02. 03:52

A Bika ne hagyja, hogy túl sok terhet rakjanak a vállára, a Halak nézze humorérzékkel a mai napot. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Nagy terveid vannak az elkövetkező napokra, de közben sajnos mással is kénytelen vagy foglalkozni, így joggal aggódsz azon, vajon sikerül-e jól időzítened, hogy a határidőket tartani tudd. Ha úgy érzed, hogy rezeg a léc, legyen egy B-terved is, amelyben átütemezel, vagy másra bízol valamit. Egy üleppel csak egy lovat lehet megülni, azt ugye tudod? >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Ha az elfoglaltságaid, a munkád a magánéleti programok rovására megy az nem csak bosszantó, de veszélyes is lehet a kapcsolatodra. De miért is van az, hogy hajlamos vagy túlvállalni magad? Ízlelgesd a szádban azt a szót, hogy nem! Meg kell tanulnod nemet mondanod olyasmire, ami már túl sok energiádat emészti fel. Egy életed van, közben nem áltana azt is élned! >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma különös jelentősége lehet számodra a listáknak, melyek arra szolgálnak, hogy rendszerezd magad körül a feladatokat és a programokat. Ezek a listák egyrészt segítenek összeszedettebben dolgozni, másrész egyfajta nyugalmat adnak, mivel eltűnik a fejedből az a bizonyos gondolat: Mit is felejtettem el? >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.