Napi horoszkóp 2019. május 2. – Tudj nemet mondani, ha kell

Horoszkóp minden napra

2019.05.02. 03:52

Mérleg – napi horoszkóp

Ma nagy harcot vív benned a kötelesség és a vágy. Ha okosan gazdálkodsz az időddel, akkor talán mindkettő kielégítően teljesül, ehhez azonban szükséged lehet néhány dolog újragondolására. Lehet, hogy nem vagy elég hatékony? Készíts egy gyors leltárt fejben a nap közbeni holt időkről, amelyek mindössze azzal telnek, hogy kattintgatsz céltalanul az interneten! Meglepődsz, ha mindezt összeszámolod! >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Skorpió – napi horoszkóp

Te, ha van előtted egy cél, azt általában tűzön-vízen át teljesíted, ami egy remek tulajdonságod, de közben el kellene gondolkodnod arról is, hogy az előtted lévő célok vajon mind egyben a te céljaid is, vagy esetleg az esetek egy részében inkább másoknak akarsz-e megfelelni. Ha így van, szelektálj és több olyan dologgal foglalkozz, amelyek a te boldogságodat szolgálják. Tudod, az élet rövid, főleg akkor, ha nem a sajátodat éled. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Nyilas – napi horoszkóp

Szinte minden, ami munka, remekül halad az életedben, de ennek az is az ára, hogy erősen túl vagy terhelve. Ha ez vezet valahová egy értelmes időtávon belül, akkor nincs vele gond, de ha úgy tűnik számodra, hogy egy végtelen történet szereplője vagy, akkor érdemes kiszállnod a mókuskerékből egy kicsit és végiggondolni, hol is vagy te ebben a történetben. >>> Itt a május havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.