Napi horoszkóp 2019. május 7. – Idegeskedni mindig van indok

2019.05.07. 03:45

Rák – napi horoszkóp

A mai az elkóborolt tárgyak napja lehet számodra. Keresed a kulcsodat, a szemüvegedet, vagy akár a ruhát, amit felvennél és reménytelenül nem fogod megtalálni. Azután, amikor már nem is számítasz rá, valami lehetetlen helyről fog előkerülni. Ne aggódj, nem a csenő manók szórakoznak veled, egyszerűen ez egy ilyen nap. Törődj bele! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy olyan programra kaphatsz meghívást, amelyre nincs nagy kedved elmenni, vagy már nem újdonság az ott bemutatott attrakció. A kérdés az, hogy a partnereddel szívesen töltenéd-e el az időt. Ha igen, akkor mondj igent, hiszen nem az a lényeg hol vagy, hanem, hogy kivel. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy olyan téma kerülhet körülötted terítékre, amely zavaró számodra, vagy nem szívesen foglalkozol vele. Ha így van, közöld a környezeteddel, hogy ebben a beszélgetésben nem szeretnél részt venni, hiszen igazán senki sem kényszeríthet bele olyan helyzetbe, ahol kellemetlenül érzed magadat. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.