Napi horoszkóp 2019. május 7. – Idegeskedni mindig van indok

2019.05.07. 03:45

Bak – napi horoszkóp

Ma katasztrofálisan alakul körülötted néhány dolog, már ami a pénzügyeket illeti. Talán sikerül elfizetned valahol magadat, de az is lehet, hogy hibásan utalsz el egy összeget. Ha neked jönne be valamilyen bevétel, az nagy valószínűséggel csúszni fog. Úgyhogy próbáld meg némi zsonglőrködéssel átvészelni a mai napot és a legfontosabb, hogy ne idegeskedj. Utóbb minden ki fog egyenesedni. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma valakit hiányolni fogsz és ez az egész napodra rányomhatja a bélyegét. Talán egy nagy távolság választ el benneteket, de az is lehet, hogy az elmúlt idő telepedett le közétek. Akárhogy is van, ahogyan haladunk előre az időben, minden egyre könnyebb lesz. Vagy azért, mert az illető visszatér hozzád, vagy azért, mert már beletörődsz a fájdalomba és rájössz, hogy ez az élet rendje. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Halak – napi horoszkóp

Az elmúlt napok extrém módon fárasztóak lehettek számodra. Könnyen lehet, hogy alaposan belehúztál a mozgásba, de az is benne van a pakliban, hogy a népes rokonság szívta ki az utolsó csepp energiát is belőled. Bármelyik verzió is igaz rád, a megoldás csakis a pihenés, az alvás lehet. Nem szégyen mindezt akár fényes nappal is megtenned. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

.