Napi horoszkóp 2019. június 30. – Újratervezés

Horoszkóp minden napra

2019.06.30. 03:49

Rák – napi horoszkóp

Ma egy atrocitás érhet és bármennyire is szeretnél túllépni rajta, az agyad nem tudja egykönnyen feldolgozni az érzést. Lehet azonban, hogy most a heves vitának nem sok értelme és hozadéka lenne, sokkal többre mész, ha a racionalitás vezérel. Tekints úgy a dolgot, mint egy nyitott kérdést. Most egy pontja van neki. Eddig. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! >>> Itt meg a jövő heti horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma tehet, vagy mondhat valaki, aki közel áll hozzád, valami olyasmit, amitől néhány dolgot egészen más színben látsz, mint eddig. Olyan lehet ez, mint amikor törlődik minden egy szalagról és újra kezdődik a felvétel. Tekintsd is ezt a mai napot így, egy új kezdetnek. Innentől kezdve új játékszabályok vonatkoznak már rád is. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! >>> Itt meg a jövő heti horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Ma valamiben olyan akadályba ütközhetsz, amelyet sem átugrani, sem megkerülni nem tudsz, így a legokosabb, ha valami mással kezdesz el inkább foglalkozni. Ha frusztrált is vagy emiatt, semmiképpen ne irányíts ebből semmit át a környezetedre, foglald el magadat és térj vissza a dologhoz holnap. Akkorra más lesz a helyzet, meglátod. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! >>> Itt meg a jövő heti horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.