Heti horoszkóp 2019. július 1. – július 7. – Vedd lazábban egy kicsit

Horoszkóp minden hétre

2019.06.29. 17:40

Az Ikreknek itt lenne az ideje, hogy csökkentse a terheit, az Oroszlánnak most gyors reflexekre lesz szüksége. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele a kapcsolatokról fog szólni számodra. Találkozók, megbeszélések követik egymást és nagyon sok információt sikerül majd begyűjtened, de ezek egy része inkább a pletyka kategóriába tartozik majd. Valaki ezekben a napokban megtalálhat egy problémájával is, hogy kisírja a bánatát a válladon.

A hét második fele az izgalomról és a szórakozásról szólhat számodra, de talán a legemlékezetesebb az lesz, hogy valakivel eközben áttörést érhetsz el a kapcsolatodban. Talán egy szorosabb barátság, vagy egy új szerelem vár rád ezekben a napokban, de nem lehetetlen, hogy mindez az üzleti ügyeidet segíti majd. Döntened kell arról, is, hogy vállalsz-e az eddigieknél egy kicsivel több kockázatot most, vagy maradsz a biztonságos határokon belül. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséged nyílik arra, hogy egy kisebb önfejlesztésen menj keresztül és ennek során megcélozz egy magasabb szintet a munkádban, vagy egyéb céljaidban. Fontos álmaid válhatnak valóra ez által, de ne feledd, hogy mindez nagyobb felelősséget és több munkát is megkövetel majd tőled. Gondolkodj most nyitottan és mérlegeld a kockázatokat is.

A hét második felében a szenvedélyek vonzásában és taszításában találod magadat, így részed lesz szeretetben és vitában egyaránt. Mindezek az élmények azonban eltörpülhetnek amellett a mágnesszerű vonzás mellet, melyet a hét végén fogsz tapasztalni valaki iránt. Ha mindez netán egy flört következménye, akkor valószínűleg nem itt lesz a vége a történetnek. >>> Már itt a júliusi havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.