Nyaralók horoszkópja – Mutatjuk, ki hogyan szeret nyaralni a csillagjegye alapján

Horoszkóp minden napra

2019.07.10. 17:20

Rák

A legjobban víz közelében érzi magát, különösen akkor, ha mindez egy kis egzotikummal is párosul. Ha pedig ilyen helyen jár, igyekszik megismerkedni a hely történelmével, kultúrájával is. Ő az, aki mindennek utána néz és felkészülten érkezik, bármely távoli országba is vetődik. Szívesen keres fel helyi szálláshelyeket és igyekszik mindenhol azokat az ételeket enni, amit a helyiek is fogyasztanak. Mindig kordában tartja a költségeket, soha nem sajnálja a fáradtságot megtalálni az legjobb ár-érték arányt. Ha vele utazol, nem kell tartanod attól, hogy felesleges költségeid lesznek. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! 

Oroszlán

Előnyben részesíti a napos helyeket, és szereti a nyüzsgést, akár a fényűzést is. Inkább türelmesen vár a megfelelő időpontra, de nem elégszik meg félmegoldásokkal. Mindent pontosan megszervez és megtervez, amit csak lehet, előre ki is fizet. Ő az, aki naptárral a kezében indul nyaralni és azt le sem teszi, amíg csak tartanak a programok. Pontos időpontra megy mindenhová és igyekszik is tartani a tervet, hogy semmi se maradjon ki. Imádja az elegáns, szép helyeket és előnyben részesíti a kényelmet. Ha vele indulsz nyaralni biztos lehetsz benne, hogy minden óramű pontossággal működik.  >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! 

Szűz

Legjobban az aktív pihenés jön be neki, így gyakran szervez olyan utazást, nyaralást, ahol folyamatosan mozgásban van. Ideálisak számára a távoli, egzotikus helyszínek, melyek bőségesen szolgálnak kalanddal, friss látnivalóval. Szívesen teszteli alkalmazkodóképességét ismeretlen környezetben is, de sohasem megy felkészületlenül sehová. Térképekkel, némi nyelvtudással és a helyi szokások ismeretével vág neki a helyi piacoknak, katedrálisoknak, vagy merül el a sikátorok rengetegében. Ha vele utazol, garantáltan élvezni fogod és még a pénztárcádat sem terheli meg túlságosan. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.