Nyaralók horoszkópja – Mutatjuk, ki hogyan szeret nyaralni a csillagjegye alapján

Horoszkóp minden napra

2019.07.10. 17:20

Bak

Kifejezetten imádja a lélegzetelállító helyeket, a magaslatokat, a hegyeket és a tengerpartokat. Imád elmerülni a múltban és szívesen keres fel műemlékeket, régi templomokat. Szereti a hagyományokat és örömmel választ szállást régi, műemlék jellegű hotelekben, szállásokon még akkor is, ha mindez időnként némi kényelmetlenséggel is jár. Imád pénzt spórolni és alkudni, így a piacokon igazán elemében érzi magát, bárhol a világban. Ha vele utazol, kifoghatsz egy félpanziót fél áron luxus kilátással.  >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! 

Vízöntő

Szívesen utazik felderítetlen, mások által még sohasem látogatott helyekre, így képes kilométereket is gyalogolni egy olyan látványért, amelyet előtte még talán senki sem látott saját szemével. Szereti az éjszakát a szabad ég alatt tölteni, örömmel kempingezik és képes akár egy szem hátizsákkal is nekivágni Alaszkának, vagy Tibetnek. Bármennyire is szereti a kalandot, az alapvető biztonságról sohasem feledkezik meg, így ha vele utazol, nem kell tartanod attól, hogy reggelre egy mosómedve lakmározik a hátizsákodból.  >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! 

Halak

Gyógyíthatatlanul romantikus és számra az első számú közeg csakis valamilyen tengerpartközeli hotel, vagy nyaralóhely lehet kilátással a vízre. Szinte minden sportot, vagy tevékenységet imád, amely a vízzel kapcsolatos, legyen az úszás, vitorlázás, szörf, de szívesen száll hajóra is, ha úgy hozza a sors. Imád fotózni és szinte az út minden pillanatát megörökíti. Az este minden nap a tenger, vagy óceánparton éri és ha teheti nem is mozdul onnan, amíg a csillagok fel nem jönnek. Ha vele utazol, vigyél sok naptejet és készülj arra, hogy talán úszóhártya nő a lábujjaid közé. >>> Itt a júliusi havi horoszkóp is! 

.