Napi horoszkóp 2019. július 22. – Az értelem és az érzelem harca

Horoszkóp minden napra

2019.07.22. 03:47

Rák – napi horoszkóp

Néha túlságosan naiv és álmodozó vagy és ez megnehezíti, hogy bizonyos dolgokban hatékonyan döntsél. Természetesen fontosak az elvek és az is, hogy mások érdekeit is szem előtt tartsd, de vannak helyzetek, melyeket nem lehet úgy megoldani, hogy közben folyamatosan egyeztetsz. Ma például lépned kell valamerre még akkor is, ha minden irányban van egy láb, melynek épp a tyúkszemére lépsz. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma az érzelmeid áldozata leszel, ha mindenben rájuk hallgatsz. Hidd el, most az a fontos, hogy a dolgok haladjanak a maguk útján akkor is, ha közben valakinek a környezetedben az érdekei sérülnek. Szorítsd hát háttérbe a lelkedet és hallgass az eszedre. Tedd meg, amit kell, még akkor is, ha fáj. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma próbáld meg összehangolni magadban az érző lényt és a racionális döntéseket hozni képes erős személyiséget. Egy döntés előtt állsz ugyanis és ehhez legalább saját magaddal egyet kellene értened. Segítené a döntést egy kis fizikai aktivitás részedről. Ha például elmennél úszni, vagy kocogni, az edzés végére tudnád, hogy mit kell tenned. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.