Napi horoszkóp 2019. július 22. – Az értelem és az érzelem harca

Horoszkóp minden napra

2019.07.22. 03:47

Mérleg – napi horoszkóp

Ha valamilyen érzelmi gondod van, vagy csak egyszerűen rossz passzban vagy, akkor te is, mint mindannyian valamilyen egyszerű, gyors örömforráshoz nyúlnál legszívesebben. Legyen az egy finom étel, vagy az alkohol akár, mindez csakis átmenetileg enyhíti a bánatot és hosszabb távon újabb problémákat is kitermel. Ha menekülnél a gondok elől, próbáld ki inkább a futást! Többre mész vele! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma felerősödhet benned a vágy, hogy valamilyen formában megmutasd magadat a világnak. Mindez lehet valamilyen publikáció az interneten, vagy egy vers, amit idéznél, vagy akár te magad írnál. Könnyedén megteheted mindezt, még akár a közösségi oldalakon is. Ha pedig érdekes dolgot osztasz meg másokkal, az elismerés sem marad majd el. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Vannak napok, amikor minden halad körülötted, mint kés a vajban, de néha még te is falba tudsz ütközni. Ma például arra van esély, hogy valamilyen ügyben elakadsz és arra lesz szükséged, hogy kihátrálj a dologból. Vond le ebből a tanulságokat, értékeld újra, amit kell és lépj tovább! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.