Napi horoszkóp 2019. augusztus 25. – Feszültségben

Horoszkóp minden napra

2019.08.25. 03:45

Az Ikrek ma összekülönbözhet valakivel, a Vízöntőre rátörhet az aggodalom. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha ma egy érzés, egy aggodalom motoszkál benned, hogy egy szeretted, vagy ismerősöd jól van-e, a legjobb, amit tehetsz, ha felkeresed, vagy érdeklődsz felőle. Talán nem véletlen, hogy épp most jut az illető eszedbe. Kiderülhet, hogy működött a megérzésed, már nem az első alkalommal. >>> Itt van a jövő heti horoszkóp is.

Bika – napi horoszkóp

Ha befektetéseid vannak, vagy pénzt adtál kölcsön valakinek, akkor ma lehet, hogy elönt az aggodalom, mivel elképzelhető, hogy valami olyasmi történik, ami kétségessé, vagy legalábbis késedelmessé teheti, hogy viszontlásd a pénzedet. Nyugi, a mai pánik holnapra már talán el is múlik. Vár néhány napot, mielőtt elkezdesz aggódni. >>> Itt van a jövő heti horoszkóp is.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma előfordulhat, hogy összekülönbözöl valakivel a környezetedben és az illető annyira megsértődik, hogy nem hajlandó a békülésre. Ha így van, ne erőltesd túlságosan a dolgot, lesz még alkalom erre később, ha lehiggadt. Tedd egyértelművé, hogy részedről nincs harag és a többivel már neki kell megbirkóznia. >>> Itt van a jövő heti horoszkóp is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.