Napi horoszkóp 2019. augusztus 25. – Feszültségben

Horoszkóp minden napra

2019.08.25. 03:45

Mérleg – napi horoszkóp

Ma olyan hírt kaphatsz, ami igazán lázba hoz és valószínűleg teljesen meghatározza majd a napodat. Könnyen lehet, hogy szinte semmi mással nem fogsz tudni foglalkozni a nagy izgalomban, így ha teheted, szervezd is át a napodat. Mindenki meg fogja érteni, hogy most egyébre amúgy sem tudnál koncentrálni. >>> Itt van a jövő heti horoszkóp is.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma visszakaphatsz valamit, amivel valaki tartozik neked egy ideje. Lehet, hogy mindez egy tárgy, vagy pénzeszköz, de az is benne van a pakliban, hogy valami olyasmi, amire olyan nagyon nem vágytál. Lehet ugyanis, hogy valaki ma egy múltbéli sérelmet törleszt veled szemben, melyet valaha te követtél el ellene. >>> Itt van a jövő heti horoszkóp is.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma magányosnak érezheted magad még akkor is, ha nem vagy igazán egyedül. Talán egy barát, vagy családtag hiánya az, ami most elszomorít, de aggódnod felesleges. Hamar eljön az idő, hogy ismét találkozhattok és akkor megoszthatod vele, mi történt veled a közelmúltban. Minél később lesz ez a várt találkozás, annál nagyobb lesz a viszontlátás öröme is. >>> Itt van a jövő heti horoszkóp is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.