Napi horoszkóp 2019. augusztus 29. – Érzelmi hatások

Horoszkóp minden napra

2019.08.29. 03:46

A Kos ma rosszkedvűen ébredhet, a Nyilasra rátörhet a bizonytalanság. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma előjön rajtad a rosszkedv, amit talán az okoz, hogy van egy feldolgozatlan probléma közted és a partnered, vagy egy közeli barátod között. Talán fel lehetne használni a mai napot arra, hogy közösen megtaláljátok a probléma gyökerét, de ehhez arra lesz szükség, hogy mindketten hajlandóak legyetek egy kis időt szánni erre.  >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Bika – napi horoszkóp

Ma számodra gondot okozhat a fizikai távolság, amely közted és egy hozzád közelálló személy között van. Ha teheted, oda is utazhatsz, de enyhítheted az érzést azzal is, ha telefonon, vagy interneten keresztül érintkeztek. Mindennek azért is jelentősége lehet, mert ma váratlanul kiderülhet valami, amit eddig jótékony homály fedett és ez hatással lehet a kapcsolatotokra is. >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma úgy érzed, zavar támad közted és egy számodra nagyon fontos személy közötti kapcsolatban, amelynek az okát talán te magad sem érted. Ha így is van, nem kell mindjárt kétségbe esni, könnyen lehet, hogy mindez nem kapcsolódik hozzád, hanem külső körülmény okozza. A legjobb, ha nem veszel róla tudomást, de azért fél szemmel odafigyelsz a további jelekre. >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.