Hirdetés

Napi horoszkóp 2019. augusztus 29. – Érzelmi hatások

Horoszkóp minden napra

2019.08.29. 03:46

Bak – napi horoszkóp

Ha egyedül érzed magadat, azt általában valamilyen negatív állapotnak gondolod, pedig a magánynak vannak pozitív elemei is. Kevesebb dologban kell például alkalmazkodnod máshoz, tervezhetsz egyedül, nyugalomban töltheted az időt és bármikor változtathatsz a terveiden is. Ha ilyen napod van, vedd könnyedén és élvezd ki, hogy a magad ura vagy! >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ahogyan mindenki, a bánatodat te is hajlamos vagy úgy kezelni, hogy valamilyen apró, gyors élvezettel enyhítesz a fájdalmadon. A kérdés az, hogy mennyit segít a gondokon, ha befalsz egy jó adag édességet, vagy ha esetleg fogsz egy üveget és a felejtést választod. Mindezek később sokkal nagyobb gondot okozhatnak, mint az a bánat, amely éppen ma mardossa a lelkedet. >>> Itt az eheti horoszkóp is.

Halak – napi horoszkóp

Ma előfordulhat, hogy levert, szomorú hangulatban talál téged a nap. Úgy érezheted, hogy a környezeted, különösen a párod nem becsül meg eléggé, vagy akár, hogy nem szeret eléggé. Szinte biztosnak mondható, hogy mindez a probléma csakis a te fejedben létezik, de ha kétségeid vannak, miért nem kezdeményezel erről egy beszélgetést? Lehet, hogy kiderül, a helyzet sokkal jobb, mint képzeled. >>> Itt az eheti horoszkóp is.