Napi horoszkóp 2019. augusztus 3. – Nem kell részt venned benne

Horoszkóp minden napra

2019.08.03. 03:48

Rák – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma körülötted egy kissé felfordul minden. Veszekedések, félreértések sora követi egymást, de legalábbis erőteljes feszültség érezhető a levegőben. Nem kell mindebben neked is részt venned, ha csak teheted, maradj ki belőle és figyeld kívülről a műsort. Mindenkinek jobb ez így, tekintve, hogy te erős ellenfél vagy egy ilyen vitában. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Csak azért, mert körülötted valaki szomorú, még nem kell neked is annak lenned és az sem a te dolgod, hogy gondoskodj a felvidításáról. Neked is megvan a saját életed és ma különösen azzal kellene foglalkoznod. Hacsak nem azzal akarod tölteni a napot, hogy valaki más problémáit hallgasd, igyekezd elkerülni az illetőt. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Szűz – napi horoszkóp

Ha valami motoszkál benned, amit már egy ideje szeretnél elmondani valakinek, akkor talán ma van az alkalmas nap arra, hogy megtedd. Talán tartasz a következményektől, de hidd el, mielőbb érdemes tiszta vizet önteni a pohárba. Ha sokáig magadba fojtasz egy problémát, annak az lehet a következménye, hogy végül benned okoz valamilyen kárt. >>> Itt a havi horoszkópod is! 

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.