Havi horoszkóp 2019. augusztus – Új helyzetek, új módszerek

Horoszkóp minden hónapban

2019.07.29. 17:40

A Ráknak most egy időre el kell hagynia a komfortzónáját, a Halak meglepetést okoz annak, aki lebecsüli. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában belső nyugalom és egyensúly jellemez és hoz harmóniát az életedbe. Hatékony és produktív napokat élsz meg és a visszajelzések is pozitívak lesznek akár a munkád, akár a külsőd tekintetében. Igyekezz szeretettel és kedvességgel fordulni a környzetedhez és tapasztalni fogod, hogy mindezt most sokszorosan kapod vissza onnan, akár egy ajándék formájában.

A hónap közepén egy váratlan változás miatt átmenetileg pénzügyi bizonytalanságot érezhetsz, de türelemmel és odafigyeléssel mindezt hamar orvosolni tudod. Arra ügyelj, hogy soha ne cselekedj pánikszerűen, várj, amíg minden információ a birtokodban lesz és dönts higgadtan. Ezekben a napokban előfordulhat, hogy egy tárgyalás során alkudozni kell, hogy az eredetinél jobb helyzetbe kerülj.

A hónap végén egy kapcsolatodban már meglévő feszültség súlyosbodhat és akár drámába is fordulhat, mellyel muszáj lesz kezdened valamit. Igyekezz türelmesen és megértően közeledni a kérdéshez és ha kell, ajánld fel a hajlandóságodat arra, hogy legalább részben elismered, te is hibás vagy a kialakult helyzetért. A hónap utolsó napjaiban egy pozitív változás következik be a magánéletedben, ami növeli az esélyét annak, hogy ezt az időszakot forró szenvedéllyel éld meg. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Bika – havi horoszkóp

A hónap eleje nehézségekkel indulsz, mert most sokkal keményebben kell megdolgoznod ugyanazokért az eredményekért, mint máskor. Most viszont itt lesz az alkalom, hogy bebizonyítsd, rosszabb körülmények között is tudod hozni ugyanazt a teljesítményt. Ezekben a napokban egy provokációnak is ellen kell állnod, úgyhogy készülj fel alaposan lelkileg.

A hónap közepén igyekezz elkerülni minden túlzott költekezést és semmilyen körülmények között ne hagyd, hogy növekedjen az adósságod. Mindez nem lesz egyszerű feladat, mert olyan környezetben töltheted ezeket a napokat, ahol csábítóbbnál csábítóbb ajánlatok között kell lelkileg erősnek maradnod.

A hónap végén rövid határidők és szoros időbeosztás hozhat némi idegességet az életedbe, de nem szabad, hogy mindez ingerlékenységhez vezessen a környezeteddel szemben. Ezekben a napokban ne hozz fontos döntéseket, nehogy egy kis felületesség miatt később nehezen helyrehozható károkat szenvedj pénzügyileg. >>> Itt az eheti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.