Napi horoszkóp 2019. augusztus 3. – Nem kell részt venned benne

Horoszkóp minden napra

2019.08.03. 03:48

Bak – napi horoszkóp

Vannak dolgok, melyeken nem lehet változtatni már, bármennyire is szeretnél. Ha viszont leragadsz egy ilyen problémánál és folyamatosan azon keseregsz, mit lehetett volna másképpen csinálni, az nem segít. Vond le a tanulságokat az esetből és lépj tovább! Tudni kell veszíteni, legyen az anyagi, vagy akár érzelmi természetű dolog. >>> Itt a havi horoszkópod is! 

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma igyekezd megválogatni, hogy miben veszel rész és azt is, hogy milyen emberekkel találkozol. Ha lehetőséged van arra, hogy csak a legjavát kapd, akkor hajts rá ma inkább arra. Lehet, hogy mindez talán kissé önzőnek tűnik, de néha neked is lehet egy olyan napod, amikor csakis a saját érdekeidet nézed. >>> Itt a havi horoszkópod is! 

Halak – napi horoszkóp

Ma vigyázz a szívedre és a lelkedre, mert ki lehetsz téve olyan megnyilvánulásoknak, melyek sérülést okozhatnak számodra. Ha azt látod, hogy valaki nem pozitív szándékkal közeledik hozzád, igyekezz inkább minél távolabb kerülni tőle. Hacsak nem szándékozol elébe menni a dolgoknak és felvenni a kesztyűt. De ez esetben számolnod kell a következményekkel is. >>> Itt a havi horoszkópod is!

.