Napi horoszkóp 2019. augusztus 6. – Változás közben

Horoszkóp minden napra

2019.08.06. 03:47

Mérleg – napi horoszkóp

Ha elöntenek az érzelmek, adj teret nekik és ne szégyelld bevallani, hogy érző emberi lény vagy. Nem igaz, hogy minden helyzetben erősnek kell maradnunk és azt kell elhitetni a környezetünkkel, hogy minden lepereg rólunk. Ha ma például megbántanak, mutasd ki nyugodtan, hogy mit érzel, mert ha nem teszed, az illető még azt hiheti, hogy mindez számodra tökéletesen rendben van. >>> Itt a heti horoszkópod is! >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma tanácstalanság uralkodhat el rajtad, mivel valamilyen kérdésben nagyon nehezedre esik dönteni, hiszen egyik megoldás sem lenne tökéletes számodra. Ha így van és lehet, halaszd el a döntést és tarts egy kis szünetet. Utazz el valahová, vagy legalább iktass be egy napot, amikor mással foglalkozol és amikor visszatérsz a problémához, tudni fogod, mit dönts. >>> Itt a heti horoszkópod is! >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Nyilas – napi horoszkóp

Ha van valami, vagy valaki, ami, vagy aki már egy ideje bánt, problémákat okoz és nem látszik a megoldás sem, lépj túl rajta, próbáld elfelejteni. Kár leragadni a múlt dolgain, különösen akkor, ha már nincs esély arra sem, hogy megváltozzon a problémás helyzet. Nézz előre, dobd ki a szemetet és keress új utakat önmagad számára. >>> Itt a heti horoszkópod is! >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.