Heti horoszkóp 2019. augusztus 5. – augusztus 11. – A siker nem a véletlen műve

Horoszkóp minden hétre

2019.08.03. 17:40

Az Ikrek most egy kicsit bizonytalankodhat, a Vízöntőnek izgalmas beszélgetéseket hozhat a hét. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét eleje optimizmust és boldogságot hoz számodra és úgy érzed, hogy a dolgaid remekül haladnak. A környezet együttműködő veled és olyan helyről is segítséget kaphatsz, ahonnan esetleg nem is számítsz rá. Igyekezz most elindítani az új dolgaid és közeledj nyitottan az emberekhez is. A hónap közepén rád mosolyoghat a szerencse is.

A hét második fele az intenzív személyes kapcsolatokról szólhat számodra. Ezekben a napokban egyértelműen meg tudod fogalmazni, mit érzel valaki iránt és mások jelzéseit is kiválóan tudod majd értelmezni. Ha van valamilyen függőséged, most el tudod kezdeni azt a folyamatot is, amelynek során végre megszabadulhatsz tőle. Ha van valami rejtély, ami foglalkoztat, arra is fény derülhet most. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében belső egyensúlyt, harmóniát és elégedettséget érezhetsz, pedig körülötted éppen egy dráma zajlik. Valószínű az, hogy mindez téged egyáltalán nem fog befolyásolni és lazán ki fogsz maradni belőle. Ha viszont van egy rendezendő ügyed valakivel, vele ezekben a napokban érdemes lenne tisztába tenni a dolgokat.

A hét második felében megértéssel és érzékenységgel fogadd azt a helyzetet, amely előáll és amely elsősorban egy közeli hozzátartozódat érinti. Ha szükség van rá, próbálj a segítségére lenni, de igyekezz megértetni vele, hogy a problémákat neki kell megoldani. A hét végén növelheti az elégedettségedet önmagaddal szemben, hogy egy ismeretlen a csodálatát mutatja ki feléd a külsőddel, vagy valamely más tulajdonságoddal kapcsolatban. >>> Itt a havi horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.