Napi horoszkóp 2019. augusztus 7. – Lassan beérnek a dolgok

Horoszkóp minden napra

2019.08.07. 03:45

Az Ikrek ma kissé szétszórt lehet, a Halaknak viszont kezdenek beérni a dolgai. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

A mai napodon tele leszel energiával, talán annyira is, hogy gondod támadhat annak az elégetésével. Ebben lehet segítségedre egy kis mozgás, amivel lekötheted a felesleget és még arra is alkalmas, hogy lelkileg, agyilag is rendbe tegyen. Egy kiadós kocogás után például úgy pörög az agy, hogy alig lehet leállítani. >>> Itt a heti horoszkópod is! >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Bika – napi horoszkóp

Ma olyasmivel kell foglalkoznod, amihez nincs túl nagy kedved, de nem tűr halasztást és nem lehet elkerülni sem. Ha így van, akkor szorítsd össze a fogadat, gyakorolj önfegyelmet, kapcsolj ki minden mást és egy nagy levegővel menj végig ezeken a feladatokon. Hatalmas megkönnyebbülés lesz utána, meglátod. >>> Itt a heti horoszkópod is! >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma kissé szétszórt lehetsz és annyi mindennel kell foglalkoznod, hogy a nap végére úgy érzed majd, hogy elment a napod, egy percet sem pihentél, de úgy érzed, nem haladtál igazából semmivel. Ez természetesen nem igaz. Mindennel kicsit előbbre vagy és mindennel egy kicsit törődtél ma is. Mi ezzel a gond? >>> Itt a heti horoszkópod is! >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.