Napi horoszkóp 2019. augusztus 8. – Nehéz helyzetek

Horoszkóp minden napra

2019.08.08. 03:45

Bak – napi horoszkóp

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyben eleinte sem te, sem a másik fél nem hajlandó feladni a pozíciójából és szívügyének tekinti, hogy ő kerüljön ki nyertes félként egy vitás helyzetből. Ez nyilván nem megoldás, úgyhogy csak azt lehet tenni, hogy mindkét fél enged egy kicsit. Keress vállalható kompromisszumot és találj megoldást. Remek a diplomáciai érzéked, használd ki! >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Vízöntő – napi horoszkóp

Amikor már azt gondolod, hogy minden tökéletes körülötted és hátra dőlhetsz, történik valami, ami mindent felborít és te kezdheted ismét helyre rakni a szanaszét szóródott darabkákat. Ilyen az élet, tehetünk bármit, a valóság gyakran felülírja az elképzeléseinket. Az élet, folyamatos küzdelem, de nem pont ettől szép és érdekes? >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

Halak – napi horoszkóp

Az életünkben sohasem vagyunk teljesen önmagunkban, mindig szorosan kötődünk másokhoz és ezzel te is így vagy. Hogy ennek ellenére mégis gyakran érzed magadat magányosan, annak az okát önmagadban kell keresned. Van benned valami, ami sohasem elégedett semmivel és senkivel és éppen ezért nehezen fogadsz el valakit minden hibájával együtt teljesen. Pedig van melletted olyan, aki megérdemelné. >>> Itt a heti horoszkópod is!  >>> Itt meg a havi horoszkópod!

.