Napi horoszkóp 2019. szeptember 11. – Amikor egy kis zavar támad körülöttünk

Horoszkóp minden napra

2019.09.11. 03:45

Rák – napi horoszkóp

Ma szembe kell nézned azzal a ténnyel, hogy a dolgok bizony néha elromlanak körülöttünk és ez nem csak az eszközökre igazak, hanem időnként az emberi kapcsolatokra is. A döntés ilyenkor a tiéd, magad próbálsz javítani a helyzeten, vagy hívsz egy szakembert, aki segít. Egy valamire vigyázz, nehogy egy kontár kerüljön a közeledbe, aki esetleg több kárt okoz, mint amennyit segít. Óvakodj hát ma az önjelölt szakértőktől! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma lehetséges, hogy valakivel csakis a hagyományos módon, személyesen tudsz kapcsolatba kerülni, mivel az elektronika felmondja a szolgálatot. Elromlik a telefonod, nem jön létre a kapcsolat, vagy csak egyszerűen semmilyen más módon nem éred el az illetőt. Pattanj hát fel és igyekezz személyesen meglátogatni. Ez a találkozás ráadásul még egy meglepetéssel is szolgálhat neked. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma valaki lehet, hogy kölcsön kér tőled valamit, talán egy tárgyat, vagy pénzt, mivel úgy érzi, rád számíthat. Ha szeretnél segíteni, tedd meg, de számolj azzal, hogy amit ma kölcsönadsz, talán soha nem látod viszont. Ha megteheted, ne is terheld ezzel meg a kapcsolatot. Add oda egyszerűen azt a dolgot örökbe. A végeredmény ugyanaz lesz, csak a feszültség része tűnik el. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.