Heti horoszkóp 2019. szeptember 9. – szeptember 15. – Változó felelősségek

Horoszkóp minden hétre

2019.09.07. 17:40

A Rák most hajlamos lehet egy meggondolatlan lépésre, a Skorpió először tévesen értelmezhet egy hírt. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét intenzíven indul számodra, mely elsősorban szellemi erőfeszítéseket és fontos megbeszéléseket hoz. Ezekben a napokban egy titokra is fény derülhet, amely így magyarázatot ad számodra egyes emberek furcsa viselkedésére is. Most jó alkalmat találhatsz olyan lépésekhez is, melyet mások talán korainak, vagy kockázatosnak ítélnek. Neked viszont most ez is sikerülhet.

A hét második felében béke és harmónia száll meg, amely lehetőséget ad arra, hogy higgadtan meghozz egy magánéleti döntést. Lehet, hogy most a környezeted azt látná szívesen tőled, ha áldozatot hoznál, neked azonban most talán helyesebb lenne saját magaddal törődnöd. Ne csak a népszerűségeddel törődj, légy most egy kicsit önző is. Egy életed van, ne feledd!  >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében nagy ambíciókra és kitartásra lesz szükséged, mert nehéz feladatok várnak rád. Igyekezz tartani a határidőket és próbáld kézben tartani a költségvetésedet is. nem lesz egyszerű feladat, mivel szinte minden sarkon leselkedik valami, vagy valaki rád, aki az erőforrásaidat szeretné megcsapolni. Légy türelmes és gyakorolj önfegyelmet most.

A hét második fele új élményeket hoz számodra, mely élmények valamilyen módon kapcsolódnak a hatalomhoz is. Talán a te befolyásod nő most meg a környezetedre, de az is lehet, hogy feletted gyakorol hatalmat egy új erő. Személyes, vagy szakmai megoldandó problémák sora áll előtted, de nem kell aggódnod, mivel könnyedén teljesítesz majd mindent. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.