Napi horoszkóp 2019. szeptember 11. – Amikor egy kis zavar támad körülöttünk

Horoszkóp minden napra

2019.09.11. 03:45

Mérleg – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma átfut rajtad egy ötlet, hogy valamilyen kockázatos kalandba vágj bele, de hidd el, az a nap nem alkalmas számodra arra, hogy ilyesmit tegyél. Maradj csak a jó öreg tervezésnél és pontról pontra gondold át, mit miért teszel. Ha mindenképp izgalomra vágysz, inkább ülj be egy mozira, annak a következménye nem lesz számodra olyan negatív, mint egy balul elsült kósza elképzelés. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Skorpió – napi horoszkóp

Lehet, hogy valamiből túl sok volt neked az elmúlt napokban. Lehet, hogy túl sokat ettél, vagy ittál és a hasad fáj, vagy éppen túl sokat mozogtál és izomfájdalmaid vannak? Az is lehet, hogy túl nagy volt a tömeg körülötted? Bármit is vittél túlzásba, most a lazulás, pihenés az, amivel kiegyenlítheted a dolgokat. Menj egy jógaórára, vagy csak egyszerűen otthon lazíts, amint azt megteheted. Vagy mit szólnál egy kellemes fürdőhöz? A lényeg a nyugalom! >>> Itt a heti horoszkópod is!

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy vita, vagy kellemetlenség érhet, ami egy barátoddal, vagy egy hozzád közelálló személlyel lehet kapcsolatos. Lehet persze, hogy mindez csak egy kis félreértés, mivel eltérően értelmeztetek egy eseményt, vagy hírt. Tekintsd a dolgokat objektíven és igyekezz felderíteni a másik fél okait. Hamar kiderül, mi a megoldás a problémára. >>> Itt a heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.