Napi horoszkóp 2019. szeptember 5. – Ne menj el a lehetőség mellett

Horoszkóp minden napra

2019.09.05. 03:46

A Kos legyen óvatos, ha egy ismeretlennel hozza ma össze a sors, a Halak ne menjen el egy lehetőség mellett. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha ma ismeretlenekkel találkozol, légy nagyon óvatos! Talán érdekes dolgot mondanak neked és nagy lehet a csábítás, hogy részt vegyél valamiben, amit ajánlanak, de hidd el, nincsenek csodák és ingyen ebéd sem létezik, bármennyire is ezt próbálják elhitetni veled. Ami most olcsónak tűnik, valójában nagyon drága lehet a végén. >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a szeptember havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Te általában szereted elmondani az igazat mindenkinek és talán néha még kíméletlennek is tűnsz, de legbelül érzed, akkor is ez az egyetlen egyenes út. Ma azonban olyan helyzetbe kerülhetsz, amikor kénytelen leszel füllenteni valakinek csak azért, hogy ne bántsd meg. Bizonyos határokon belül egy kegyes hazugság még bele kell férjen, így emiatt igazán nem kell rosszul érezned magadat. >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a szeptember havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Nagy a szíved és ez csodálatos dolog, de vannak, akik ezzel visszaélnek a környezetedben. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, bíznod kell az ösztöneidben és nem csak az alapján megítélni másokat, amit mutatnak önmagukból. Ha jelez az antennád, lassíts egy kicsit és légy óvatos az illetővel! Ma különösen figyelj! >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt meg a szeptember havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.