Heti horoszkóp 2019.szeptember 2. – szeptember 8. – Bosszantó helyzetek

Horoszkóp minden hétre

2019.08.31. 17:40

Az Oroszlánnak szüksége lesz a meggyőző erejére, a Halak hangulatát a pénzügyek befolyásolják. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy magánéleti kapcsolatodat kell menedzselned és lépéseket tenned annak érdekében, hogy egy félreértést feloldj, vagy egy vitát lezárj. Lehet, hogy mindennek érdekében szükséged lesz arra, hogy kompromisszumot köss, és ha jól kevered a kártyákat, még akár meg is erősödhet a viszony kettőtök között.

A hét második felében már egy munkával kapcsolatos konfliktust kell kezelned, amely ráadásul egy általad eddig még nem ismert emberrel lehet kapcsolatos. Nagy szükséged lesz most a diplomáciai érzékedre, hogy úgy kerülj ki győztesen a dologból, hogy közben a másik fél se érezze azt, hogy veszített. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Bika – heti horoszkóp

A hét első fele részben a tervezésről szólhat és könnyen lehet, hogy változtatnod kell az elképzeléseiden, figyelembe véve a körülöttünk változó világot és a lehetőségeket, melyek a rendelkezésedre állnak. Ne hidd azonban, hogy mindez csak negatívan érinthet téged. Néhány lépést például könnyen lehet, hogy ki is hagyhatsz és máris közelebb kerül így a hőn áhított cél.

A hét második felében egy új kapcsolat határozza meg a napokat. Valaki, aki most hirtelen lép be az életedbe felkavarhat körülötted mindent és neked nem csak arról kell gondoskodnod, hogy a legjobb formádat add, de valószínűleg meg kell majd küzdened egy irigyed intrikáival is. >>> Itt a szeptember havi horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.