Napi horoszkóp 2019. október 13. – Amikor nemet kell mondani

Horoszkóp minden napra

2019.10.13. 03:44

A Bika ma arra kényszerülhet, hogy nemet mondjon valakinek, a Nyilas szálljon ki egy napra a mókuskerékből. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

A barátaid és a rokonaid gyakran veszik igénybe a segítségedet mostanában és talán az is igaz, hogy egyesek hajlamosak visszaélni a jó természeteddel. Néha pedig van, aki úgy használ téged, mint egy lelki szemetesládát. Van azonban egy határ, amelyen túl már neked is azt kell mondanod, hogy elég, most nem alkalmas. Ma lehet az a nap, amikor már kénytelen leszel megtanulni, nemet mondani. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma arra kényszerülsz, hogy nemet mondj valakinek, bármennyire is szeretnél segíteni rajta. Vannak helyzetek ugyanis, amikor okosabb egy udvarias nem, mint egy felelőtlen ígéret, amelyet azután nem tudsz teljesíteni. Légy tisztában a korlátaiddal és a saját igényeiddel, majd határozz meg egy fontossági sorrendet! >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma sok időd mehet el azzal, hogy a közvetlen környezetedet próbálod támogatni valamiben, talán jogi természetű, vagy üzleti, pénzügyi tanáccsal. Légy óvatos azonban azzal, mit javasolsz, mert egy esetleges sikertelenség, vagy rossz kimenetele az ügynek végül neked is kellemetlenséget okozhat. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.