Napi horoszkóp 2019. október 13. – Amikor nemet kell mondani

Horoszkóp minden napra

2019.10.13. 03:44

Rák – napi horoszkóp

Ma valaki megkörnyékezhet egy ígérettel, vagy ajánlattal, ami talán túl kedvezőnek hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Lehet, hogy ez így is van és a végén ezzel a megoldással többe fog kerülni a leves, mint a hús. Légy óvatos, számolj és ne feledd elolvasni az apró betűs részt sem! Különösen akkor tégy így, ha pénzed múlik rajta. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy a nap elején úgy érzed majd, hogy hegyeket tudnál megmozgatni, de ha így is van, légy óvatos és igyekezd beosztani nap közben az erődet. Nagy az esélye ugyanis annak, hogy ma egy váratlan fejlemény miatt extra energiákra lesz szükséged és fontos lenne, hogy ezeket valahonnan elő is tudd teremteni. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy ígéretedet kell beváltanod, de lehet, hogy időközben olyan helyzetbe kerültél, hogy mindezt nagyon nehezen tudnád teljesíteni. Ha így van, tájékoztasd az érintettet a dologról és igyekezz alternatívát keresni. Az őszinteség ebben az esetben is a legjobb megoldást hozza és az emberi kapcsolatokban sem tesz akkora kárt. >>> És már itt a jövő heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.