Napi horoszkóp 2019. november 5. – Lehetsz néha egy kicsit önző is

Horoszkóp minden napra

2019.11.05. 03:44

Rák – napi horoszkóp

Ma arra van esély, hogy bármennyire is igyekszel egy célod elérése érdekében, egy külső tényező, valakinek az ellenállása, vagy áskálódása következtében késedelmet szenvedhetsz. Lehet, hogy a nagy igyekezetben valakinek a tyúkszemére léptél, de az is, hogy egyszerűen megijedtek tőled. Lehet, hogy most nincs itt annak az ideje, hogy mások lelkét ápold. Juss el most, ahova kell és ha emiatt ki kell kerülni egyeseket, tedd meg.  >>> Itt a friss heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ha azt hiszed, hogy mindenben sikeres lehetsz és közben körülötted mindenki támogatni és szeretni fog, akkor nagyon tévedsz. A siker érdekében néha nehéz döntéseket is meg kell hoznunk és nem mindig lehetünk tekintettel az összes ember érdekeire. Az persze már egy döntés kérdése, hogy kire figyelsz oda és kire nem. Ma olyan ember kerül az utadba, akire valószínűleg nem érdemes.  >>> Itt a friss heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Te általában igyekszel szinte minden emberrel törődni valamennyire, aki a közeledben van, de nem teheted mindezt úgy, hogy közben saját magadról elfeledkezel. Ha mindenkinek adsz egy darabot magadból, a végén te magad elfogysz. Tölts hát most egy kis időt azzal, hogy saját magadat építed, a saját sorsodat fordítod jobbra. A többiek pedig várjanak a sorukra egy kicsit.  >>> Itt a friss heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.