Heti horoszkóp 2019. november 4. – november 10. – Utak és ösvények

Horoszkóp minden hétre

2019.11.02. 17:41

A Bika most ismét új terveket sző, a Szűz keresi a kiigazítás lehetőségét. Heti horoszkóp.

Kos - heti horoszkóp

A hét első felében a lelkedben harmónia és elégedettség jelenik meg és a stabilitás, amelyet most érzel arra is alkalmassá tesz, hogy olyan dolgokkal is foglalkozz, melyek érzelmileg kihívást jelentenek számodra. Ha például egy kapcsolati problémád van, vagy egy régóta húzódó feszültség valakivel, akkor most jó lehetőség lenne arra, hogy mindezeket elsimítsd.

A hét második felében megnövekedik benned az érzékenység és a beleérző képesség, így sokkal mélyebben tudod megérteni a körülötted lévő emberek problémáit, mint máskor. Kapcsolatod most könnyebben mélyülhet el a szeretteiddel és ha valaki most a segítségedet, megértésedet kéri, méltán számíthat rád. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Bika - heti horoszkóp

A hét első felében megújult erővel és optimizmussal indulhatsz neki a feladataidnak és közben a körülötted lévő légkör alkalmassá válik arra, hogy új terveket szőj és ezekbe belevond a környezeted egy részét. Ezek között pedig felsejlik egy utazás lehetősége, amely távoli, egzotikus helyekre repíthet el.

A hét második felében annak ellenére sikerülhet megőrizned az optimizmusodat, hogy közben beleütközhetsz egy korlátba is, amely megmutatja számodra, hogy azért a lehetőségeid nem végtelenek. Ezekben a napokban egy kisebb áldozatot kell majd hoznod rövidtávon, de a siker, amit ezzel lehetővé teszel, hosszabb távon mutatkozhat meg. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.