Havi horoszkóp 2019. november – Néha a kevesebb, többet ér

Horoszkóp minden hónapra

2019.10.31. 11:55

A Rák kellemes izgalmakra számíthat, a Mérleg legyen türelmes és megfontolt. Havi horoszkóp novemberre.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kellemes időszak várhat rád, sok szeretettel, ajándékokkal és bókokkal. Környezetedben népszerűnek és szépnek érezheted magad, melyet tovább fokozhatsz, ha igyekszel kiemelt gondot fordítani a külső megjelenésedre is. Ha úgy érzed, hogy van mit javítani az egészségi állapotodon is, akkor most van itt az ideje, hogy megreformáld az étrendedet és a mozgással kapcsolatos időbeosztásodat is.

A hónap közepén egy szerencsés esemény segít hamarabb befejezned valamit, vagy hozzásegíthet ahhoz, hogy egy célodat hamarabb elérd, mint ahogyan azt eredetileg tervezted. Ha most sikert értél el, vagy teljesült egy álmod, ne titkold el, inkább légy büszke rá! A környezeted értékelni fogja és inspirációt nyújtasz mindenki számára. Igaz, lesz olyan, akinek mindez szinte fizikai fájdalmat okoz majd, de ez nem a te problémád lesz.

A hónap vége idegességet és bizonytalanságot hozhat számodra, de mindezt hamar felülírja majd, hogy meglátod a lehetőséget, melyet a változó körülmények teremtenek számodra. Ebben az időszakban valószínűleg keményen kell dolgoznod, hogy elérd, amit akarsz, de ha nem elégszel meg egy középszerű eredménnyel, akkor ezt nehezen tudod elkerülni. A siker lehetősége és a magas fordulatszám miatt elképzelhető, hogy a benned munkáló feszültséget a hálószobában vezeted majd le, partnered nem kis örömére. >>> Friss kvízek is érkeztek!

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában küzdelmes napok várnak rád, főleg néhány ember miatt, akik úgy tűnik, szándékosan nehezíteni akarják az életedet azzal, hogy újabb és újabb akadályokat helyeznek el az utadban. Próbáld kideríteni, mi ennek az oka és ne indulatból reagálj. Igyekezz a megoldásra koncentrálni és hamar kiderül majd, hogy ezeket az embereket akár arra is ráveheted, hogy együttműködjenek veled. Személyes varázsod, kedvességed ebben nagy segítségedre lesz most.

A hónap közepén világossá válhat számodra, hogy a magánéleted terén némi változtatásra lesz szükség és ez nem biztos, hogy zökkenőmentesen fog megtörténni. Valaki számára talán önzőnek tűnik majd az, amit el szeretnél érni, de ne feledd, hogy neked is egy életed van és azt nem töltheted úgy el, hogy minden helyzetben valaki más igényeinek igyekszel megfelelni. Az ezekben a napokban felgyülemlett feszültséget leginkább alapos testmozgással tudod majd levezetni.

A hónap végére viszont kisimulnak körülötted a dolgok és te is elégedetten dőlhetsz hátra, hiszen amit szerettél volna elérni, az túlnyomó részben sikerült. Ünnepelj, lazíts most egy kicsit, de közben óvakodj a meggondolatlan kötelezettségvállalástól, amely vonatkozik a vásárlásokkal kapcsolatos ilyen irányú ötleteidre is. Érthető, ha most egy kis élvezetre vágysz, de ez ügyben válassz másfajta megoldást inkább. >>> Friss kvízek is érkeztek!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.