Napi horoszkóp 2019. november 6. – Vitás kérdések

Horoszkóp minden napra

2019.11.06. 03:39

A Bika ma belemehet egy komolyabb vitába is, a Skorpió gondoljon pozitívan a változásra. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma valaki, aki fontos számodra elérhetetlenné válik, vagy késik, esetleg el sem megy egy találkozóra. Legyen bármilyen program is az, ami emiatt módosul, ne ess pánikba és főleg, ne légy feszült. Valószínűleg az fog kiderülni, hogy valamilyen pofon egyszerű technikai oka van a dolognak. Fura lenne, ha te meg már mindjárt a legrosszabbra gondolnál.  >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma van esély arra, hogy valakivel, akivel amúgy is bonyolult a viszonyod, ma heves vitába keveredhetsz, akár egy apróság miatt is. Ez persze nem a valódi indok, hiszen közöttetek a feszültség már egy ideje csak nő és nő és várható, hogy előbb, vagy utóbb mindez kisüléshez vezet. Ha viszont nem pont ma akarod mindezt lejátszani, akkor inkább kerüld el az illetőt.  >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy ismerősöd, aki talán nem is olyan távol él tőled, telefonon kereshet és olyasmit hallasz tőle, amitől felforr a vér az ereidben. Ha így is van, nem lenne sok értelme a keletkező feszültséget telefonon levezetni, próbálj inkább uralkodni magadon. Adj időt magadnak, hogy lehiggadj és a problémát oldd meg inkább személyesen.  >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.