Hirdetés

Napi horoszkóp 2019. november 2. – Bánat és örömhír

Horoszkóp minden napra

2019.11.02. 03:40

Az Ikrek egy terhe ma lekerül a válláról, a Skorpiót az emlékek gyötrik. Napi horoszkóp.

Hirdetés

Kos – napi horoszkóp

Ma hiába gyors a gondolkodásod és vannak remek ötleteid, sem az idő, sem a hely, ahol vagy, nem alkalmas arra, hogy ezeket a tulajdonságaidat kamatoztasd. Erre találták fel a naplót, a jegyzeteket. Azt ugyanis megteheted, hogy a gondolataidat, elképzeléseidet rögzíted, és később elővéve hasznosítod. Csak aztán ki ne maradjon a legjobb! >>> Itt a november havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma legyél bárhol, tegyél is bármit, a tudatalattidban komoly és bonyolult folyamatok zajlanak majd és ezt a nap folyamán többször is érezni fogod. Elkalandozol és a gondolataidban távoli helyeken, távoli időkben jársz és legyen bármilyen téma előtted, neked arról valami, vagy inkább valaki egészen más fog az eszedbe jutni. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma fogékony lehetsz mindenre, ami a tapasztalt világunkon túlmutat, legyenek azok vallási, vagy akár okkult tudományok. Gondolataidban egészen máshol és más időben jársz majd és ez segíteni fog neked abban, hogy feldolgozd azt a veszteséget, amelyet már jó ideje cipelsz magadban. Mindebben segíteni fog neked ma egy beszélgetés, amelynek során a teher egy része lekerülhet a válladról. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.