Napi horoszkóp 2019. november 2. – Bánat és örömhír

Horoszkóp minden napra

2019.11.02. 03:40

Mérleg – napi horoszkóp

Ma több olyan ismerősöddel is találkozhatsz, akikkel már egy jó ideje nem volt kapcsolatod és közülük egy szomorú hírt fog megosztani veled. Ha teheted, segíts neki feldolgozni a bánatot és próbálj legalább szavakkal segíteni feldolgozni mindezt. Ma egy örömhírt is kaphatsz, de mindennek most még nem fogsz tudni őszintén örülni. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma bánatosan ébredhetsz, mivel olyan emlékek gyötörnek, amelyek egy szomorú eseménnyel kapcsolatosak. Mindezt azonban enyhítheti az, hogy a nap folyamán olyan társaságod lesz, akikkel minden helyzetben jól érzed magadat. Valaki pedig kísérletet tesz arra is, hogy bearanyozza a napod. Talán sikerül is neki. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Nyilas – napi horoszkóp

A mai nap számodra az új kezdetet, a friss indulást jelentheti, legalábbis a tervek szintjén. Ma ugyanis megszülethet a fejedben egy gondolat, amely felülírhat mindent, amit az életed eddigi menetéről gondoltál. Persze ahhoz, hogy a dolgok tényleg elinduljanak, szükséged lehet egy kis kockázatvállalásra is, de hát, bátraké a szerencse, ahogyan a mondás szól. >>> Itt a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.