Napi horoszkóp 2019. november 29. – Nem eszik olyan forrón a kását

Horoszkóp minden napra

2019.11.29. 03:41

Az Oroszlán ma kerülje a társaságot, ha rossz a hangulata, a Bak nyugtalanító híreket kaphat. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma elfoglalt leszel, zsúfolt időbeosztással és előfordulhat, hogy bizonyos helyzetekben cserben hagy a memóriád, így érdemes listával indulnod, ha el nem akarsz elakadni. Legyen kéznél a telefonod, mert könnyel kerülhetsz olyan helyzetbe is, amelyben fel kell hívnod valakit, hogy elkérj egy szükséges információt. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma nehéz lesz számodra, hogy a hétköznapi dolgokkal foglalkozz, mivel az elméd szárnyal, tele vagy elképzelésekkel, ötletekkel, tervekkel és a gondolataid valahol messze járnak. Nincs is ezzel semmi baj, a munka megvár, nem fut sehová, neked pedig valószínűleg pont erre van most szükséged. Tarts hát ma egy lelki rekreációs napot! >>> Itt a december havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma, ha teheted, foglalkozz elsősorban a rutinfeladataiddal és ne akard megváltani a világot. Talán agyilag is fáradtabb vagy a szokásosnál, de a kreativitásod szinte biztos, hogy a mélypont körül van. Várj hát egy napot, amíg visszatér a tűz és addig végezd el azokat a feladatokat, melyeket csuklóból is teljesíthetsz. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.