Havi horoszkóp 2019. december – Egy változatos hónap

Horoszkóp minden hónapra

2019.11.27. 17:40

A Bika ebben a hónapban egy váratlan eseményre is készüljön, a Szűz legyen óvatos a pénzügyekkel. Havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában tehetsz egy nagy előrelépést az életedben és ez nem csak a munkádban, hanem a pénzügyeidben és a magánéletedben is érezteti majd a hatását. A lelkesedés, amely most áthat, arra ösztönöz, hogy több mindenbe is belekezdj, de neked inkább arra kellene ügyelned, hogy nyiss inkább kevesebb frontot az életedben, de azokban érj el nagyobb változásokat. Ne aprózd el a lehetőségeket, gondolj inkább nagyobbat!

A hónap közepén egy izgalmas találkozás új ajtókat nyithat meg előtted és ad egy alkalmat is arra, hogy valakit meggyőzz, vagy magad mellé állíts. Az erő, amely most belőled sugárzik, arra sarkallja a körülötted lévő embereket, hogy nem csak támogassanak, hanem részt is vegyenek a várható további sikereidben. Ezekben a napokban különösen ügyelj arra, hogy a külső megjelenésed kifogástalan legyen és ha emiatt költened is kell valamennyit, azt tekintsd befektetésnek a jövőbe.

A hónap végén viszont előfordulhat, hogy bármennyire is igyekszel racionális lenni, kissé túllősz a célon a költségeidet illetően. Ha viszont mindez kellemesebbé és hangulatosabbá teszi a napjaidat és örömet szerzel a szeretteidnek, valószínűleg utólag azt fogod mondani, hogy megérte. Hamarosan ugyanis egy virágzó, meglepetésekkel teli és szerencsés időszak következik be az életedben, amely utólag igazolja mindazt a kemény munkát és erőfeszítést, amely mögötted van. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszaka optimistán és szerencsésen indul és ha te is beleadsz a dolgokba apait, anyait, akkor igazán remek napok elé nézel. A személyes kapcsolataid virágzóak lesznek, elmélyülnek, beleértve a párkapcsolatodat is. Ezekben a napokban érdemes lenne időt szakítanod arra is, hogy egy utazást, vagy egy családi összejövetelt megtervezz, de közben legyen időd felkészülni és kivédeni egy esetleges váratlan fejleményt is.

A hónap közepét egy esemény teheti izgalmassá és talán kissé bizonytalanná, de szerencsére semmi olyan nem történik majd, amely utólag ne lehetne egy vicces történet tárgya, melyet egy kellemes társaságban kissé kiszínezve tudnál előadni. Mindez viszont rávilágít arra, hogy mindet némi rátartással kell szervezni és igyekezni kell nyitottan és rugalmasan tervezni, legyen az bármilyen fontos dolog az életünkben.

A hónap végén, ha megvan a kellő önbizalmad és az optimizmusod, bevállalhatsz egy kis kockázatot is, de emellett azért legyen egy B-terved is, ki tudja, mit hoz a sors. Ezekben a napokban kerüld a pénzpazarlást és az adósságot, mert hamarosan egy olyan esemény történhet az életedben, amely miatt szükséged lesz minden erőforrásodra, különösen akkor, ha ezzel kapcsolatban élni szeretnél egy talán soha vissza nem térő lehetőséggel. >>> Itt van a heti horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.