Napi horoszkóp 2019. november 29. – Nem eszik olyan forrón a kását

Horoszkóp minden napra

2019.11.29. 03:41

Rák – napi horoszkóp

Ma valószínűleg nem leszel jó társaság senki számára, hiszen a gondolataid valahol egészen máshol járnak, mint ahol vagy. Nehéz lesz hát bárkinek fenntartani az érdeklődésedet és az is nehezedre esik, hogy bárkivel is hosszasan beszélgess. Kerüld az embereket ma, ha megteheted, nehogy sértődés legyen a dolog vége. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy olyan közegben kell eltöltened a napod egy részét, amelyben nem érzed túl jól magadat. Lehet az is, hogy az udvariasság miatt igyekszel érdeklődést színlelni, de könnyedén eljöhet egy pont, amikor már ez sem sikerül. Próbáld elkerülni az ilyen helyzetet és inkább távozz sietve a helyszínről, mint hogy olyasmi hangozzon el a szádból, amelyet már nem tudsz visszavonni. >>> Itt a december havi horoszkóp!

Szűz – napi horoszkóp

Ma elfoghat a kétség és a bizonytalanság, mivel valahonnan nem kapsz elegendő információt, visszajelzést egy magánügyeddel kapcsolatosan. Ha így is van, vedd számításba azt a lehetőséget, hogy mindezt valamilyen egyszerű dolog okozza és ne kezdj el mindjárt a legrosszabbra gondolni. Hamarosan tisztázódik minden, addig pedig légy türelmes! >>> Itt a december havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.