Napi horoszkóp 2019. november 8. – Neked fekete, neki fehér

Horoszkóp minden napra

2019.11.08. 03:38

A Kos számára ma a valóság válik láthatóvá, a Ráknak egy magánéleti döntést kell meghoznia. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Néha nagyon nehéz szembenézni az igazsággal és jobb nem tudomást venni róla, de ha valakivel kapcsolatban nem a valóságot látod, hanem egy rózsaszín szemüvegen keresztül nézed az illetőt, akkor előfordulhat, hogy előbb-utóbb csalódsz egy nagyot. Ma félrecsúszhat a fejeden az a szemüveg és meglátod az illetőt a maga valójában. Vedd komolyan a dolgot! >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Bika – napi horoszkóp

Ma légy óvatos azzal, mi csúszik ki a szádon, különösen akkor, ha az egy megjegyzést, vagy kritikát tartalmaz, mivel könnyedén keveredhetsz egy kis sértődésbe, perpatvarba. Ez persze nem azt jelenti, hogy ne tedd szóvá, ha valami nem tetszik, vagy nem értesz vele egyet, inkább azt, hogy csomagold be a dolgot egy kicsit, hogy ne legyen olyan karcos az érzékeny léleknek. >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma talán, hogy a szokásosnál többet kell tenned azért, hogy egy kapcsolatodban megőrizd a harmóniát, mivel a külső körülmények nem nagyon kedveznek számodra. Legyen bármilyen fontos egy feladat, mindig legyen egy határ, amelyet már nem lépsz át. Ma minden abba az irányba fog téged tolni, hogy túlmenj ezen, így erősnek kell lenned. >>> Itt a heti horoszkóp! >>> Itt pedig a november havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.