Napi horoszkóp 2019. december 15. – Nem eszik olyan forrón

Horoszkóp minden napra

2019.12.15. 03:41

A Mérleg közelében ma valaki furcsán viselkedik, a Halak megijedhet a bizonytalanságtól. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma a bőség zavarában szenvedhetsz, már ami az ötleteket és az elképzeléseket illeti. Nem is valószínű, hogy sikerül eldöntened, melyiket valósítsd meg, így akkor teszed jól, ha megkérdezed a környezeted véleményét és hagysz még egy kis időt arra, hogy megérjen a válasz benned. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki a problémájával keres meg és te talán úgy ítéled meg, hogy ez a probléma valójában nem is létezik, vagy legalábbis sokkal kisebb, mint aminek ő azt gondolja. Igyekezd hát meggyőzni az illetőt arról, hogy nem érdemes felnagyítani a dolgot, mert a végeredmény szempontjából az ügy nem oszt, nem szoroz. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Ikrek – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy valaki nem ragaszkodik eléggé hozzád, legyen az egy barát, vagy akár egy szerelmi partner, akkor előbb vizsgáld meg ennek okait és ha úgy érzed, hogy a kapcsolatotok egyoldalúvá vált, lépj egy lépést hátra belőle. Ha minderre sem érkezik érdemi reakció, ki kell hátrálni ebből a viszonyból. Nem kell olyan kapcsolatban részt venned, ahol nem becsülnek eléggé. Ahhoz te túlságosan is értékes vagy. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.