Napi horoszkóp 2019. december 15. – Nem eszik olyan forrón

Horoszkóp minden napra

2019.12.15. 03:41

Rák – napi horoszkóp

Ma egy izgalmas, pezsgő beszélgetés várhat rád, ahol valaki felfokozott érzelmekkel reagálhat a véleményedre, hozzászólásodra. Nyugtasd meg az illetőt, hogy a mondandódat nem ellene fogalmaztad meg és ha így sem javul a helyzet, hátrálj ki a diskurzusból. Nehogy még a végén valakinek megsérüljön a lelke. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma változatos akadályokba ütközöl, amikor telefonálni, vagy internetezni szeretnél. Nem éred el, akit akarsz, vagy az oldal, melyet meglátogatnál, nem válaszol, esetleg nem elérhető. Ne add fel, mert a probléma valószínűleg csak átmeneti. Talán túlterheltség, vagy egyéb más műszaki hiba lépett fel. Próbálkozz! >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Szűz – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy rossz híreket kapsz valamivel kapcsolatosan és ez a dolog esetleg befolyásolhatja a jövődet, a pénzügyeidet, befektetéseidet. Mielőtt azonban meggondolatlan lépésekre szánnád el magadat, várj! Könnyen lehet, hogy a rossz hír csak átmeneti problémákkal jár és hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.