Napi horoszkóp 2019. december 15. – Nem eszik olyan forrón

Horoszkóp minden napra

2019.12.15. 03:41

Bak – napi horoszkóp

Ma elképzelhető, hogy valaki eltűnik a látókörödből úgy, hogy nem tudod, mi történt vele. Mielőtt azonban valami rosszra gondolnál, adj egy kis időt annak, hogy kiderüljön az ok. Valószínűleg ugyanis valami pofonegyszerű indoka van mindennek és mindennemű aggodalmad teljesen feleslegesnek bizonyul. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy rejtélyes telefon, vagy üzenet érkezhet hozzád, amely talán kimozdít a nyugalmadból és elkezdhetsz nyomozni a feladója után. Valószínűleg ez azonban teljesen felesleges, mivel vagy egy téves hívásról van szó, vagy arról, hogy egy ismeretlen rá akar téged venni valamire, amit te nyilván nem akarsz megtenni. Ha az ügy fontos, keresnek megint, ha pedig nem az, érdemes is elfelejtened. >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

Halak – napi horoszkóp

Ma talán egy zavaró hír, vagy esemény miatt úgy érezheted, hogy a pénzügyeid veszélyben, bizonytalanságban vannak. Ha viszont lehiggadsz és logikusan végiggondolod a dolgokat, látnod kell, hogy ez koránt sincs így. Nyugodj meg és ne pánikolj feleslegesen! Nem eszik olyan forrón a kását! >>> Itt a jövő heti horoszkópod is!

.