Napi horoszkóp 2019. december 22. – A tűzszünet ideje

Horoszkóp minden napra

2019.12.22. 03:39

A Bika feledkezzen most el minden elvarratlan szálról, a Nyilas ne legyen türelmetlen. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha van bármilyen elvarratlan szál, feszültség, vagy akár egy ki nem mondott harag benned valaki iránt, azt most felejtsd el néhány napra. Legyen bármi is, ami az alapja ezeknek, ez az időszak nem arra való, hogy küzdjünk másokkal. Tekintsd úgy, mintha egy hivatalos tűzszüneti időszak venné kezdetét a mai napon. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Bika – napi horoszkóp

Bármelyik kapcsolat is az, amiről úgy gondolod, hogy nem megfelelő az életedben, itt az ideje, hogy egy időre eltávolodj az ezzel kapcsolatos gondoktól. Lassan itt az ideje a csendnek, a nyugalomnak a lelkedben, készülj fel és feledkezz el minden elvarratlan szálról a magánéletedben egy időre! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Ikrek – napi horoszkóp

Néha nagyon nehéz elengedni azt, akit szeretünk, mert azt hisszük, hogy biztonságosabb az illetőt minél inkább magunk mellett tartani. Pedig hidd el, néha egy kis szabadság, távolság kifejezetten jót tesz a kapcsolatoknak. Lazítsd a gyeplőt meg egy kicsit, így te is és a másik is lélegzethez juthat. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.