Napi horoszkóp 2019. december 22. – A tűzszünet ideje

Horoszkóp minden napra

2019.12.22. 03:39

Rák – napi horoszkóp

Soha nincs arra garancia, hogy aki egyszer minket választ, örökre kitart a döntése mellett és ezt semmilyen ígérettel nem lehet garantáltnak tekinteni. Így ezzel nem is érdemes foglalkozni túl sokat. Sokkal fontosabb megélni a közös pillanatokat a jelenben. Átadni magunkat az érzésnek és a másik félnek. Ha a múlttal, vagy egy lehetséges jövővel foglalkozol, elmulasztod azt, ami most van. >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Oroszlán – napi horoszkóp

Egy kapcsolatban néha mi vagyunk a domináns fél, néha pedig a másik, de ez időről időre megfordulhat. Ez természetes. A hangsúly mindig az egyensúlyon van. ha összességében és hosszabb távon megtaláljuk a helyes arányokat, akkor működik egy kapcsolat. Ma lehetőséged van egy kis egyensúlyjavításra. Tedd meg! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Szűz – napi horoszkóp

Ha azt érzed, hogy tele vagy feladatokkal és közben azt látod, hogy mások már sokkal előbbre tartanak a készülődéssel, akkor tényleg itt az ideje, hogy végre lezárj bizonyos dolgokat magad körül. Vedd tudomásul, hogy eddig jutottál és majd később itt veszed fel ismét a fonalat. Törődj most már azzal, ami igazán fontos az életben! >>> Itt a friss heti horoszkóp is!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.